Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Βετεράνοι Ρόδου-Διαγόρα και Ευαγόρας στον Τελικό

Οι Βετεράνοι Ρόδου-Διαγόρα ήταν η δεύτερη ομάδα που πήρε το εισιτήριο για τον Μεγάλο Τελικό του 2ου Πρωταθλήματος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Δωδεκανήσου, όπου εκεί θα συναντήσει τον Ευαγόρα, αφού επικράτησε επί του Απόλλωνα Κ. την Τετάρτη με σκορ 2-0. Ο σκόρερ και των δύο τερμάτων ήταν ο Ρουτζιέρης.
Οι διαιτητές της συνάντησης ήταν οι Αντωνάς, Σταματάκης και Κόττορος.
Οι συνθέσεις των ομάδων :
Ρόδος-Διαγόρας :
Καλαφάτης, Σταυρής, Ρουτζιέρης, Σταμάτης, Χατζηπέτρου, Σαλπιγκτίδης, Κυπριώτης, Πανουργιάς, Οικονόμου, Καλαϊτζίδης, Μαυρουδής.
Έπαιξαν και οι Φλεβάρης, Φαρμακίδης, Αλεξανδρής, Κουγκράς, Γιακουμάκης, Τσατταλιός, Τσιβρινής, Μπακαρής, Τσακίρης, Αντώνογλου.
Απόλλων Κ.
Χατζηνικόλας Σ., Βαγιανός, Κώστας, Καμπούρης, Στατιού, Παπαστεργίου, Σαββούλης, Τσαλίκης, Σταυρής, Πελλού, Γιορδαμνής.
Έπαιξαν και οι Καβουσανάκης, Χατζηνικόλας Β., Τσίκκης Γ., Τσίκκης Ε., Καντής, Μπότσης, Κούφαλλης, Κιόττος, Ταχραμάνης, Σαββιού, Γρηγοράς.
Ο Μεγάλος Τελικός θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο «Ο Διαγόρας» την Τετάρτη 13/04/2011 με πιο πιθανή ώρα στις 18:00. Μάλιστα ο αγώνας αυτός θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού θα οριστεί είσοδος 5 ευρώ τα οποία θα διατεθούν για συγκεκριμένο σκοπό (με νέο Δελτίο τύπου θα γίνει πλήρης ενημέρωση τις επόμενες ημέρες αφού η Οργανωτική Επιτροπή συνεδρίασε χθες το βράδι).
Στον μεγάλο τελικό σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια τότε θα έχουμε παράταση και εφόσον και τότε δεν υπάρξει νικητής, θα προχωρήσουμε στα πέναλτι.
Η Οργανωτική Επιτροπή καλεί τις ομάδες του νησιού μας μαζί με τις Ακαδημίες τους να δώσουν το παρόν, όπως και τα σχολεία αλλά και όλο τον κόσμο. Ελάτε να απολαύσουμε αυτούς τους ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει την δική τους ιστορία μέσα στα γήπεδα και να απολαύσουμε θέαμα χωρίς σκοπιμότητες. Εξάλλου αρκετοί από αυτούς που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα μετά το κρέμασμα των παπουτσιών τους συνεχίζουν από την θέση του προπονητή και άρα και παιδαγωγού, όσοι ασχολούνται με μικρά παιδιά και θα είναι μία πρώτης τάξης ευκαιρία να δει ο κόσμος και τα καλά του ποδοσφαίρου, μακριά από βία και αθλιότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου